Pålsjö. Bengt Langhs gata 5

En fantastisk våning med en total yta om 360 kvm, privat terrass, garage samt tillgång till en vacker trädgård.

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 1 (kopia).

Storlek

7 rum och kök. Boarea 230 m², biarea 130 m².

Pris

Utgångspris 11 750 000 kr.

Avgift

8 804 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Beskrivning

Med vattnet glittrande i blickfånget stoltserar denna fantastiska villa längst fram på Landborgen! Det är en stor och iögonfallande villa på området med en strålande utsikt över Öresund och Danmark. Uppförd vid Pålsjö Skogs vackra natur, som bidrar med ett behagligt lugn. Villan består av fyra bostadsrätter och denna våning är en av de största. Här erbjuds unika detaljer där atmosfär skapats genom hög takhöjd, stora glaspartier och vackra sällskapsrum.

Husets stora entré är den som tar en in i denna våning. Man möts av en spektakulär entré som öppnar upp till en stor hall/sällskapsrum som andas elegans. Till höger når man köket med vit inredning och bänkskiva i granit samt rymlig matplats. Till vänster från hallen når man hjärtat i lägenheten, matsalen med en majestätisk trappa upp till andra våningen. Den ligger i fil med vardagrummet vilket fungerar som samvarons mötesplats med underbar utsikt mot sundet. Matsalen har en öppen spis som knastrar betryggande när något kyligare klimat anländer. På sommaren föredrar man nog att sitta på den privata och ståtliga terrassen med full sundsutsikt. Då kan även den vackra trädgården i sluttningen ner mot Pålsjöbaden avnjutas och stranden nås på någon minut.

Ovanvåningen har tre sovrum varav två med balkong och utsikt från denna. Här finns även klädkammare och badrum.

Souterrängplanet har en vinkällare utöver det vanliga. Här finns plats att samla vänner och sitta ner i vars en fåtölj. Vidare finns tvättstuga med separat toalett, två sovrum med mycket ljusinsläpp samt stort badrum.

Föreningen har en stabil ekonomi och en mycket låg belåningsgrad. En garageplats ingår i månadsavgiften.

Nummer
MTG-JM-701236

Counter